Målgruppe beskrivelse Vestervang 9-11, 8660 Skanderborg.

Vestervang er et opgangsfællesskab i Skanderborg midtby. Målgruppen til opgangsfællesskabet er borgere, som har behov for social pædagogisk støtte efter SEL §85, grundet en psykiatriske lidelse og betydelige begrænsninger i sin psykiske og /eller social funktionsevne Ydermere skal der være en risiko for social isolation og ensomhed. Beboerne i Vestervang skal kunne bo i egen bolig, og der vil blive tilbudt støtte fra medarbejderne i Socialpsykiatrien i Skanderborg kommune. Støtten tilbydes enten som gruppetilbud eller som individuel bostøtte.

I Vestervang er der en fællesskabslejlighed, hvor gruppeaktiviteterne foregår. Gruppetilbuddet i øjeblikket, er fælles morgenmad i hverdagene fra 8.30-9.30, hvor der er mulighed for at medbringe egen morgenmad, købe sig til et måltid mad mod en egen betaling på 10 kr. eller blot komme til en kop kaffe/the. Bostøtten ligger i dagtimerne på hverdage.

Boligerne

Opgangsfælleskabet Vestervang ligger i Skanderborg centrum. Opgangsfælleskabet består af 10 lejligheder samt en fælleslejlighed.

Boligerne er fordelt på 3 etager og varierer i størrelse, fra 40 – 60 kvm. Boligerne indeholder eget køkken og bad, der er fællesvasker i bebyggelsen og mulighed for at benytte vaskemaskine i fælleslejligheden.

Skanderborg andelsboligforening

Boligerne udlejes af Skanderborg andelsboligforening, hvilket betyder at din lejekontakt er underlagt de vilkår der er gældende i lovgivningen om almene boliger.

Personale

Der er tilknyttet pædagogisk personale fra Socialpsykiatrien i Skanderborg kommune. Du kan komme i kontakt med en medarbejder derfra, mandag til torsdag fra 8.00-15.30, fredag fra 8.00-15.00.

Bostøtte

Som beboer i Vestervang vil du blive tilbudt relevant støtte fra Socialpsykiatrien og du vil blive tilknyttet et fast team af bostøtter.

 

 

Gruppetilbud

Der tilbydes fællesmorgenmad i fælleslejeligheden, mandag til fredag fra 8.30-9.30. Der vil løbende tilbydes andre gruppe forløbe.

Lovgivning

Lov om almene boliger

SEL §85

Kontakt

Hvis du ønsker at komme i betragtning til en bolig i opgangsfællesskabet, skal du kontakte din sagsbehandler.